onsdag 29 juni 2011

Bruna gardet på PI är inte den fria debattens väktare

Hahahahahahahahaha! Dagens asgarv! Jag har blivit blockad från att kommentera på Politiskt Inkorrekt. Mina pikar åt byfånerasisterna blev till slut nog, och efter hela två kommentarer ikväll för att bryta mönstret av total konsensus i inskränkthet som råder där så blev jag utsparkad.

Läsning på PI är en studie i lyteskomik. Där hänger grovt rasistiska människor, ni vet de där SD-väljarna som partiet helst inte vill associeras med. Jag har varit inne där några gånger tidigare och kommenterat saker, mest för att ge dem ett avbrott i sin lilla bubbla och få dem att inse att det finns folk som på allvar tycker annorlunda.
Visst, jag kan ha varit lite spydig några gånger, och jag kanske inte höll högsta saklighet alltid. Men jämfört med det genomsnittliga hånet och personangreppen som haglar där så var mina inlägg högst civiliserade. Dock uttryckte jag åsikter som de inte ville se på sin sajt, och då åkte jag ut.

Detta samtidigt som PI hyllar friandet av Geert Wilders som en seger för yttrandefrihet och öppen debatt. Hyckleriet och ironin är skrattretande.
Nej, jag menar inte att allmän yttrandefrihet ska gälla på en privat sajt. De var i sin fulla rätt att sparka ut mig. Men de ger inte något starkt exempel på de principer de säger sig stödja. De kunde ha låtit folk debattera mig och därefter se mina kommentarer drunkna i den stora mängden. Istället valde de det enkla alternativet att hantera en obekväm röst: tysta den.
PI främjar inte öppen debatt. De gillar yttrandefrihet när det gäller deras egna åsikter, annars är den mest till bekymmer.

Men det var nog lika bra det. Att debattera med lurkarna på PI är lika meningslöst som att dunka huvudet i en tegelvägg. Bäst att hålla sig borta från den freakshowen så man inte tappar tilltron till mänskligheten helt.

6 kommentarer:

 1. Vill du debattera? Försök med mig!

  SvaraRadera
 2. Är man rasist om man vill försvara sitt land och sin kultur, om man vill stänga gränserna för kriminella, om man vill utvisa utländska brottslingar? Har inte alla folk rätt till ett eget land, med sin egna kultur? Ja, det får räcka för nu.

  SvaraRadera
 3. Många som talar om att "försvara sitt land" uttrycker också rasistiska åsikter. Inte alla gör det, men överrepresentationen är stor.

  "Folk" är inte den enheten som vi ska dela upp mänskligheten i. "Individer" är rätt svar.
  Alla människor måste ges rättigheter som individer, inte som del av ett folk.

  SvaraRadera
 4. Suck! Var det det bästa du kan åstadkomma? Varför ska man INTE försvara sin kultur och sin västerländska demokrati när den hotas av muslimska fundamentalister? Är en muslimsk diktatur det arv vi lämna till våra efterkommande? Vad är det för skillnad mellan Hitlers nazism och islamismen, förutom att den senare gömmer sig bakom en religion?

  SvaraRadera
 5. Nu rör du ihop begreppen.
  Det vi ska försvara är individuella friheter och mänskliga rättigheter, och det är en politisk kamp som gäller lika för alla. Kultur är en privatsak, den får man utöva på sin fritid och jag bryr mig inte ett dugg om hur andra gör detta.
  Skillnad på nazism och islamism? Det finns massvis, men jag antar att du syftar på vilken som är värst. Det känns som en poänglös jämförelse, de är bägge fanskap.
  Men att släppa in muslimska invandrare är inte samma sak som att skapa en muslimsk diktatur. Överdrifter av den stilen haglar alldeles för mycket.

  SvaraRadera